Dags för alla årsmöten

Just i dagarna är det tider för alla årsmöten. Det är Centerpartiets avdelning, krets och distrikt. Det är Bygdegårdsföreningen och Röda Korset för att nämna några.

I Gotlands södra kommundelskrets inom Centern har vi vårt årsmöte den 18/2. Vi i styrelsen är sena med kallande och har inte riktigt följt stadgarna vad gäller tiden från kallelsens utskick tills dess att mötet hålls. Det ger sig om årsmötet trots detta godkänner kallelsen och att mötet kan hållas eller om vi får ta och göra om det hela. Den som lever får se.

Vintern håller i sig och är nu i paritet med den snövinter som vi upplevde 1987. Det finns dom som tycker det är toppen med snö och kyla, men de flesta längtar nog till vår och sommar. Vi har fått 17 lammungar som nu hoppar omkring i snöyran. Det är lite för tidigt särskilt ett år som detta.

I kväll har vi i alliansgruppen ett litet förmöte inför nämndmöte i morron. Skall bli spännande att på ett mera konkret sätt få vara med om arbetet i en kommunal nämnd. Fast det är klart att det är med en del bävan jag nu ger mig in i det politiska arbetet på allvar. Nästan alla har  ju åsikter om hur illa våra politiker sköter sina uppdrag, vill man bli populär skall man inte bli politiker. Men någon måste ju vara med och ta besluten. Både de som är positiva och de som är lite svårare och ibland innebär uppoffringar eller nedskärningar. Jag tycker nog trots allt att det är lite fegt att stå utanför och bara klaga.

Ha en bra dag

BORNOR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0