Det bar inte hela vägen

En otroligt spännande och bra fotbollsmatch - Turkarna ytterst nära att tvåla till den stora fotbollsnationen. Ja Tyskland verkar ju oxå vara det land där det bor flest Turkar utanför Turkiet. Fast jag läste i någon tidning att dom inte kände sig riktigt välkomna i sitt nya Vaterland. Nu lyckades dom i alla fall skaka Tyskarna riktigt ordetligt.

Nu gäller det att Ryssarna tar fram sitt stora spel och tvålar till Spanjorerna. I så fall får jag ju halva den final jag hoppades på.

I övrigt får härmed meddelas att Ringome Glasmästeri i Alva kommer att fortsätta som enskild firma. Handelsbolaget delas upp i två företag baserade p de verksamhetsgrenar som idag finns i rörelsen. Magnus fortsätter med mureriarbeten och undertecknad tar över glasningverksamheten. Janken som tidigare stått för glasningarna drar sig tillbaka men kommer att finnas med som läromästare och kunskapsbas för mig när det dyker upp jobb som jag inte klarar av.

Så tveka inte att komma med dina glasningsprojekt till Ringome Glasmästeri i Alva. Jag är kanske inte någon mästare ännu, men jag lär mig hela tiden och det här är riktigt roligt.



Så här kan det se ut.


BORNOR

Sommar - Sommar - Sommar

Sommarn är här - midsommar är över och regnet hänger i luften - Anders Lundin presenterar Arja Sajonmaa och Christer Sjögren tillsammans med en gammal bekant Parnevik med gamla ansikten.

Det lackar mot jul



Ryssarna är mina favoriter till EM. Dom vann ju schlagerfestivalen så varför inte forbollsfestivalen. Hoppas på Turkiet som motståndare i finalen - et finalpar som antagligen fortfarande ger hyffsade odds hos spelbolagen ?

Till helgen lär vi få veta vem som får lyfta bucklan

maradona.jpg (12112 bytes) 
Det blir ju i vart fall ingen av dom här !!  BORNORbeckenbauer.jpg (32891 bytes)

Det blev 3 -2

Ja fotbollsmatchen alltså. Turkarna klarade av att vända 0 -2 till 3 -2 på tïo minuter. Man lyfter på hatten. Svenskarna klarade INTE av att göra detsamma - så dom kunde fira midsommar i Sverige. Nu ropar svenska folket på Lagerbäcks avgång - han som för ett litet tag sedan mer eller mindre var geniförklarad eftersom han tagit det svenska landslaget till ännu ett mästerskap. Livet är otacksamt.

Nu har vi firat midsommar med sill och nubbe. Vädret har varit riktigt bra för att vara midsommar - vi satt till och med ute och åt på aftonen. Men nu är det snart jul igen - för nu blir dagarna kortare igen och det lackar mot jul. Fortare och fortare går det oxå för varje år. Det gäller att ta vara på de dagar vi får.

Carpe Diem - siece the day - fånga dagen.

Det blev ett  Glasmästeri.  Ja vi är överens om att jag skall ta över. Började lite i onsdags att lära mig hantverket - nu gäller det att fastställa priset och att planera övertagandet - tror inte det blir några problem med det. Båda parter vill ha en bra lösning och ett glasmästeri som lever vidare.

Vänd er med förtroende till Ringome Glasmästeri - nu snart i ny regi.


BORNOR

Sommar

Vi har varit iväg på årets Mc-resa. Nynäshamn - Örebro via Nyköping. Andra dagen Örebro - Askersund -Karlstad - Torsby -Lekvattnet. Myggigt där. Tredje dagen ner via Filipsstad - Kopparberg - Skinskatteberg - Surahammar och årets NC-museebesök - Stockholm. Sedan Söndag och lite körning i Stockholm och en tidig färja tillbaka till Gotland. 

Vi har fått nära 20 mm regn - Det behövdes. Fortfarande rött i gräset men det ar satt igång och växa igen så snart får man ta fram klipparen igen.

Bygger en Carport i Hemse. Den blir riktigt bra. Funderar på att bli glasmästare. Träffar han som har rörelse nu för diskussion om eventuellt övertagande i morgon kväll. Just nu hoppas jag på att Turkiet skall göra ett mål till, det står 2-1 till Tjeckerna just nu med 10 minuter kvar.

BORNOR 

RSS 2.0