Long time no blogg!!

Ja det är vansinnigt vad tiden ränner iväg. Borde ha tid för att pränta ner mina tankar oftare, men det har kommit annat i vägen.

Lammen är utsläppta på grönbete.

Hästarna går kvar här hemma och ett nytt föl har det blivit, ja det blev egentligen två, men ett av stona fick ett döfött hingstföl. Det är så att gråten kommer i ögonen - fölet var fullgånget och en rejäl hingst var det. Synd att det ibland går snett och att man inte kan göra ngt åt det.

Det går bra för barnen - i alla fall det jag får höra. Nr 1 har köpt en dyr lägenhet i kungliga hufvudstaden. Mera pengar än man vill tänka och då är det bara  31 kvadratmeter stort. Det får man en mindre jordbruksfastighet för samma pengar på Gotland. Hoppas hon kommer att trivas och att det går runt.

Nr 2 har fått nytt jobb - efter 4 månaders arbetslöshet var hon ganska stressad av att inte ha fått något erbjudande om ny anställning - då kan ni tänka er hur det är för mig efter drygt fyra år.

Nr 3 har inget sommarjobb men skall ut och tågluffa i sommar. Klokt att han tar sig utanför landet - sådana resor har tidigare begränsats till dygnskryssningar över Östersjön.

Nr 4 åker idag till Frankrike på två veckors studentutbyte. Vi hade två trevliga Fransoser här förra året. Hoppas att hon får det bra och kommer tillbaka nytaggad.

I övrigt skulle jag vilja gnälla över livets orättvisor och jävlighet, men det nyttar ju inget till att gnälla över att försäljningen inte exisaterar eller att växellådan till blien har rasat eller att ........................

Det är ändå ingen som bryr sig och inte hjälper det heller.

När jag växte upp sa min pappa ofta " Man får vara glad att man är som man är när man inte blev som man skulle"

Får väl travestera på det och säga " Man får vara glad att man har det som man har det när man ändå inte kan ha det som man borde"

image21

Snart är det dags att packa väskorna och ge sig ut på en tur. Om du vill se bilder från tidigare utflykter kolla på mitt space

BORNOR

RSS 2.0