Börja inte med Mafia Wars !!

Vad är då detta undrar du käre läsare. Jo på Facebook om denna applikation är bekant, så kan man förlusta sig på mångahanda sätt. Ett sätt är att spela olika spel. Spel som då är gratis för facebookanvändaren. Ja det kan tillkomma vissa så kallade features eller möjligheter att köpa sig fördelar med riktiga pengar. Men det går alldeles utmärkt att spela utan att spendera några pengar.

Spelet Mafia Wars är kanske egentligen ett väldigt simpelt spel om man jämför med andra spel som utvecklats för PC och andra spelkonsoler. Man har ingen "gubbe" som man styr på ngt sätt utan får klicka sig fram till olika alternativ. Man gör "jobb" tex rånar en taxichaufför elller bränner ner ngt ställe. På dessa jobb tjänar man pengar och får erfarenhetspoäng. För pengarna man drar in på kriminell verksamhet kan man köpa fastigheter som i sin tur drar in pengar. Man kan sätta in pengar på bank, mot en tvättningsavgift på 10% och man kan slåss med andra Mafias. Vid slagsmålen kan man hitta vapen och klå motståndaren på pengar.

Sedan arbetar man sig upp i hierarkin och bildar sin egen "ledningsgrupp" av andra spelar. Ju flera medlemmar du har i din Mafia desto större slagkraft.

Det stora problemet med Mafia Wars är att det är vansinning vanebildande, det är svårt att slita sig från datorn. Detta trots att spelet egentligen är som sagt ganska simpelt i sig. Ett andra problem är att man hela tiden postar meddelanden till sina Mafiavänner. Meddelanden som naturligtvis dyker upp  på alla andra vänners loggar också.

Skulle du till äventyrs vara en spelare av MW eller tänker starta med det så adda mig som vän. Det fattas i nuvarande läge en medlem för att komma upp i 600 stycken i min Mafia. Can´t wait to make a thousand.

Egentligen borde man läsa flera citat av typen som kommer nedan och göra något annat.

"Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid" -- Benjamin Franklin

Lev väl See you in the streets

BORNOR  "Don Nordh" - Mafia Mogul

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0