Det blev 3 -2

Ja fotbollsmatchen alltså. Turkarna klarade av att vända 0 -2 till 3 -2 på tïo minuter. Man lyfter på hatten. Svenskarna klarade INTE av att göra detsamma - så dom kunde fira midsommar i Sverige. Nu ropar svenska folket på Lagerbäcks avgång - han som för ett litet tag sedan mer eller mindre var geniförklarad eftersom han tagit det svenska landslaget till ännu ett mästerskap. Livet är otacksamt.

Nu har vi firat midsommar med sill och nubbe. Vädret har varit riktigt bra för att vara midsommar - vi satt till och med ute och åt på aftonen. Men nu är det snart jul igen - för nu blir dagarna kortare igen och det lackar mot jul. Fortare och fortare går det oxå för varje år. Det gäller att ta vara på de dagar vi får.

Carpe Diem - siece the day - fånga dagen.

Det blev ett  Glasmästeri.  Ja vi är överens om att jag skall ta över. Började lite i onsdags att lära mig hantverket - nu gäller det att fastställa priset och att planera övertagandet - tror inte det blir några problem med det. Båda parter vill ha en bra lösning och ett glasmästeri som lever vidare.

Vänd er med förtroende till Ringome Glasmästeri - nu snart i ny regi.


BORNOR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0